2010. április 3., szombat

Húsvéti (?) izgalom

Üdv Mindenki! Immáron hat nap van hátra az utazásig. A két tatyó becsomagolva, épp csak minden fontos nincs még elrakva.:D Nem tudom, ismeritek-e milyen procedúrákat kell elszenvednie a szegény utasnak, hogy felpakolja végre valagát a repülőre.
Gyomrom már napok (ha nem hetek) óta liftezik a gondolatra, hogy átrepülök egy kontinenst, méghozzá este (21:40-kor indul a repcsi Pozsonyból) és 23:20-kor (angliai idővel mérve 22:20-kor) egy totál idegen országban vár rám egy totál idegen ember, hogy a családja része legyek. Azt hiszem jogos a gyomorhopp.
De lány lévén nem is épp ez foglalkoztat...mi lesz a csomagjaimmal? Mit pakoljak be? (Bármilyen építő jellegű tanácsot elfogadok!)
Anyám ma emiatt a sírba meg vissza kergetett, mert azt mondta, nem vihetek könyvet, ne terheljem a táskát. Így is 10 kiló kézi poggyászom és 15 kilós bőröndöm lehet. Na, aki ismer, tudja, nem éppen a csomagminimalizálás miatt vagyok zseni.:D Alig tudok szelektálni a fontosabbnál fontosabb cuccok közül. Vigyek plüssállatkát, kispárnát, ágytakarót, cumisüveget, pelenkát vagy ne? Az egész családi albumot vigyem el? A "fülcsibevalcsik" közül melyiket vigyem? Asszem az lesz a megoldás, hogy odaadom anyunak a táskákat, mondván: "Nesze, rámolj ki!":D
Szegény laptopom is imád az utazásért, mert egy sporttáskába belenyomva kell utaznia. Legalább annyi előnye van a szuper rucijaimmal szemben, hogy kézipottyászként utazhat.:P Na ez a táskaszigor is eszméletlen. Két poggyász lehet. Az egyik (amit a repülőgépnek nevezett valamire fel lehet vinni) egy 55x40x20-as méretű táska lehet. Korlátozzák a szabadságom. Az isten szerelmére, hónapokra utazom...De anyám azzal nyugtat, hogy az olcsó jegy után maradt annyim, amiből odakint bevásárolhatok. Tényleg megnyugtató érzés.:D
Tudtátok egyébként, hogy minél hamarabb becsomagoltok, annál több ideg öl minket, hogy mindent beraktunk-e? És mikor bizonyosodsz meg? Soooohaaa! Már háromszor csomagoltam be és ki. Még vár rám egy negyedik becsomagolás.:D
Van egy vallomásom is.
Sok mindenkinek nem szóltam még, hogy elutazom, vagy hogy mikor. Ezúton is bocsánatot kérek. De ld. iwiwes levelem, minden fontos infót előbb vagy utóbb megadok. Sajna sokkal fájdalmasabb a levél fogalmazása, mint az utazás iránti izgalom euforikus boldogsága, szóval a levél még mindig fogalmazódik. De csak ma estig. ÍÍÍÍÍÍgérem!
Nehéz elválni ettől az országtól és az emberektől, pedig kaptam tőlük hideget, meleget elég sokat az évek során. főleg az nehezíti a gondolatot, hogy hónapokig odaleszek és totál nem elérhető közelségben a szeretteimtől. Írjatok!!!!! Mail, msn, chat, galambposta, bármi. Én is fogok. Itt is...a személyesebb üziket meg mailben. Mindent el fogok mesélni. Remélem tudok majd elég izgalmas epizóddal szolgálni. :D Töltök majd fel képeket is, hogy tudjátok, jól vagyok. :D
Na mára asszem ennyi...vagy majd még írok.
Puszi mindenkinek!

2010. április 1., csütörtök

Blogolni nehéz? (Make a blog)

Üdv mindenki! Ez a blog rólam fog szólni. Szóval ha valaki nem szeretne rólam hallani, akkor ne ezt az oldalt olvassa. Remélem sok érdekességgel fogok szolgálni az elkövetkezendőkben.:D Hamarosan Angliába, Liverpoolba utazom. Ezért, hogy itthon, szeretett Magyarországunkon betöltsem a hiányom okozta űrt, eme blogban küldöm haza leveleimet családom, barátaim és egyéb érdeklődők számára. Blogom változatosságának oka a mindmegannyi engem érő újdonság lesz, plusz aki ismer tudja, milyen hobbijaim vannak.
Jó olvasást!

Hi, everyone! This blog is about me. So, if someone don't want to hear about me, then don't read this site. I hope, that I will give you many intresting topic in the future. :D Soon, I 'm going to England, Liverpool. So, I will send my letter here to my family, friends and other enquirer people to fill the vacancy of my miss in my beloved Hungary. The reason of my blog's variety will be the lot of new thing in my life, plus who knows me, he/she knows my hobbies.
If I wrote anything wrong (I'm sure about it.), then please correct my english.
Thanks and good reading!